Empowering plus-size women to feel and look their best since 2012.

LOOKBOOK: The Floristry Designer Series Raya 2017



OMG FINALLY! The collection that we have been waiting for is here. Semua pun tertanya-tanya bila collection ni nak keluar. Sorry ye semua - we had some delays from the printing side because each and every piece in this collection is individually printed by a digital technology. Tapi hasilnya memang worth the wait lah.


This Floristry Designer Series by Mis Claire is limited edition so kalau nak, boleh order kat website kita supaya tidak ketinggalan. Yang order melalui Whatsapp dan FB messenger tu kena tunggu giliran sebab sales staff kita akan baca mesej satu satu... so better register kat website kita and buatkan order!

BTW, this collection is exclusive - which means that once out of stock, kita tak akan repeat lagi - also this collection will have our very own design and signature. Ok since this is the lookbook, tengok dan menghayatilah gambar-gambar masa Mis Claire team and models shooting kat homestay hari tu ye. Enjoy!









 




 




1 comment

  1. OMG beautifullllll... tak sabr nak beli hari ni...

    ReplyDelete