Empowering plus-size women to feel and look their best since 2012.

LOOKBOOK: Koleksi 'Garland' Raya 2017


Hai semua! Hari ni kita baru launch koleksi baru untuk Raya 2017 dari Mis Claire - iaitu The Garland Collection. Walaupun kita baru je launch - ada pula warna yang sudah kehabisan stok. Jadi pulak macam limited edition pulak. Tapi takpe, kita nak kongsi gambar-gambar dari shooting kita hari tu.

Tapi jangan hairan kenapa corak baju masa kat shooting tu lain sikit dari website kita ye - masa pergambaran kat homestay tu kita masih dalam peringkat perancangan; selepas team Mis Claire duduk berbincang, kita tukar-tukar sikit corak baju koleksi ni. Ikut mana yang cantik.

Ok so enjoy lookbook ni, dan kita akan sertai link untuk baju-baju koleksi ni - kalau berminat nanti tengok corak sebenar kat website ye.

Untuk koleksi ni, kita ada 3 jenis baju: set kurung Empire cutting (Saffron & Sabarina), set kurung Peplum (Jasmin & Janna), dan jubah bercorak mawar (Rozana).





















Thanks semua! xoxo

No comments