Empowering plus-size women to feel and look their best since 2012.

Iklan Paling Teruk Untuk Menjual Baju Plus-Size



Yang selalu shopping di Instagram dan Facebook, mungkin dah terserempak dengan gambar ni: seorang wanita berdiri dlm satu belah kaki leggings untuk menunjukkan bahawa leggings tersebut boleh stretch sampai seorang dewasa pun boleh masuk. Apa??? Kaki I sebesar seorang manusia???

Do You Hate Mis Claire's Website? Lagi Suka Datang Butik?


Hi, since our new-and-improved boutique is open, I want to write a little bit about the pros and cons of online and offline shopping exclusive to Mis Claire, and also can be applied to other sellers too! Memang kita dapat ramai customer yang tak suka beli dari website dan suka datang ke butik - sebab tu lah kita buka butik... tetapi ada baik buruknya... jom sy cerita sikit.